Title of a News Article

Nebati Urfa Borsası'nı ziyaret etti

Nebati Urfa Borsası'nı ziyaret etti
banner206

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Belediye Başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına katılarak destek talebinde bulunan 24 ve 25. dönem Milletvekili Nurettin Nebati temaslarını sürdürüyor.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve İl Yönetim Kurulu üyesi Tuna Aksoy ile birlikte Şanlıurfa Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Milletvekili Dr. Nurettin Nebati, burada Borsa Başkanı Mehmet Kaya, Borsa Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ve yönetim üyeleriyle bir araya geldi.

Borsanın çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunan Vekil Nebati ve Başkan Kaya'nın buluşması yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyaret sonrası Başkan Kaya, el işlemesi Bakırdan yapılmış Urfa yöresine ait bir hediye Vekil Nebati'ye takdim etti.  

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Mehmet Kaya, Milletvekili Nurettin Nebati, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim üyelerinin kendilerine yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirdi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195