Title of a News Article

Nihat Çiftçi’den 11 Nisan açıklaması…

.

Nihat Çiftçi’den 11 Nisan açıklaması…
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı ve Bakanların katılacağı törenle Urfa’ya İstiklal Madalyasının verileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü etkinliklerinin yarın başlayacağını belirtti. Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada, 11 Nisan Pazartesi günü GAP Arena Spor Salonu’nda düzenlenecek kurtuluş programı 1 saat geriye alındığını bildirdi.

Çiftçi, açıklamasında şunları kaydetti;

Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın hazırlamış olduğu 11 Nisan kutlamalarımız yarından itibaren saat 10.00 itibariyle Balıklıgöl Platosunda başlayacak. Kortej yürüyüşüyle başlayacak, daha sonra da 11 Nisan akşamında Mevlüt-i Şerif ile program bitecek. Şanlıurfa’da yaşayan 1 Milyon 892 Bin insanımızın kurtuluş bayramı etkinlikleri ve şenlikleri yapılacak. 11 Nisan programı bizlr ve Urfamız için büyük önem arz etmeye başladı. Birincisi Şanlıurfamızı kurtuluş mücadelesi nedeniyle istiklal madalyasına layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbaknımız, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız ve tüm milletvekillerimize, emeği geçen herkese Şanlıurfa adına şükran borçlu olduğumuzu ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. İstiklal Madalyası kesinleşmiştir. Şanlıurfamıza hak ettiği şekilde verilmiştir. Pazartesi günü Başbakanımız, Bakanlarımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımızın katılımıyla onlardan Şanlıurfa halkı teslim alacak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195