Title of a News Article

Novada Yönetiminden flaş açıklama!

Novada Yönetiminden flaş açıklama!
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde gündeme getirilen ve halkın yoğun tepkisine neden olan Novada Alış veriş merkezindeki ücretli tuvalet uygulamasına ilişkin flaş açıklama geldi.

Sosyal medya hesaplarından Urfastar.com yöneticilerine ulaşan ve ücretli hale getirilen tuvalet uygulamasına yönelik tepkilerini dile getiren çok sayıda vatandaşın sesine kulak verilmesi sonucu Avm yönetiminden konuya açıklık getirildi.

Urfastar.com tarafından, 'Novada'da Tuvalet Krizi' başlıklı haber, yönetimin konuya ilişkin açıklama yapmasına neden oldu.

Avm'ye gelen misafirlere daha kaliteli ve geniş bir hizmet sunma adına tuvaletlerin ücretli yapıldığını, yapılan açıklamada belirten Novada Alış veriş merkezinde Yönetimi, burada toplanan 1 TL'nin yardim kuruluşlarına aktarıldığı bildirildi.

İşte o açıklama;

"11 Nisan Şehir Parkı ile birlikte açık hava alışveriş deneyimini sunan Novada Park Alışveriş Merkezi olarak misafirlerimize daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek adına tuvalet girişlerini ücretli yaptık. Amacımız ticari bir alan oluşturmak değil, Alışveriş Merkezine gelen misafirlerimize iyi hizmet sunabilmektir. Bu uygulamamızda elde edilen gelir; Eyyübiye İlçe milli eğitim müdürlüğü bünyesinde yer alan köy okullarının iyileştirilmesi ve eksiklerinin giderilmesi için kullanılacaktır. İlk proje okulumuz için, bu ay sonu çalışmalarımıza başlayacak olup, ziyaretçilerimiz den konuyla ilgili anlayış beklemekteyiz."

Konuyla alakalı yapılan haberimiz aşağıdaki linke mevcuttur...

//www.urfastar.com/m/gundem/novada-da-tuvalet-krizi-h39616.html

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 19:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195