Title of a News Article

Nusaybin'den kahreden haber...

.

Nusaybin'den kahreden haber...
banner206
 MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar devam ederken, polis memuru Coşkun Nazilli patlamada, uzman çavuş Vedat Aykut keskin nişancı ateşiyle şehit düştü.

Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart günü uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek, kazılan hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan operasyonlara bugün de devam edildi. Jandarma ve polis özel harekat polisinin ortak yürüttüğü operasyonda bu sabah PKK'lı keskin nişancı ateşiyle uzman çavuş 28 yaşındaki Vedat Aykut şehit oldu. ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan uzman çavuş Vedat Aykut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Nusaybin'de operasyonların devam ettiği bir başka bölgede, PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu özel harekat polisi 40 yaşındaki Coşkun Nazilli ağır yaralandı. Polis Coşkun Nazilli kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

Nusaybin'de jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon kapsamında, tankların belirlenen hedeflere tank atışı devam ediyor. Zaman zaman mahallelerden patlama ve silah sesleri duyulurken, patlama sonrası ise yoğun dumanlar yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195