Title of a News Article

O Aile barıştırıldı...

O Aile barıştırıldı...
banner206

Şanlıurfa'da, geçen hafta meydana gelen Kubat ailesine mensup kardeşler arasındaki silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetmiş ve bir kişi de yaralanmıştı. Kubat Ailesi, Şanlıurfa Milletvekilleri Kerim Gök ve Seydi Eyyüpoğlu’nun devreye girmesi ile barıştırıldı.

Geçen hafta merkeze bağlı Dağyanı Köyü'ne bağlı Sefa Mezrası'nda kardeşler arasında çıkan silahlı kavgada Şanlıurfa Yol İş Sendikası Başkanı Emin Kubat’ın da kardeşleri olan 37 yaşındaki Mehmet Kubat ölmüş ve Fethi ile Haydar Kubat da ağır yaralanmıştı.

Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, kendisine yakınlıkları ile bilinen Şeyhanlı Aşireti’ne mensup Kubat ailesini barıştırmak için arabuluculuk yaptı. Kubat Ailesinin bu duruma olumlu bakması ile olay tatlıya bağlandı. Kubat Ailesi, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Abdulkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın katılımıyla bir araya gelerek barıştılar.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 15:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
salih bozkaya
salih bozkaya - 10 yıl Önce

Gunul isterki hic kan akmasin buyuk bir uzuntu ve hadise icideyiz her ne kadar uzulsekte yapilan yanlislarin unune gecilmiyor bu fitneyi fesatligi kaldirmadigi surece

SIRADAKİ HABER

banner195