Title of a News Article

O anahtar Kuş'a teslim edildi!

O anahtar Kuş'a teslim edildi!
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapılan ziyaretler esnasında kendilerine hediye edilen Beytülmal anahtarına istinaden, ”Biz 5 yıl boyunca Eyyübiye halkının hakkını ve hukukunu koruyacağız.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, büyük bir başarı ile elde edilen seçim sonuçlarının ardından vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bir yandan esnaf ve vatandaşla iç içe olan diğer yandan kendilerine yapılan ziyaretlerde toplumun farklı kesimlerinden vatandaşları ağırlayan Başkan Kuş, son olarak Spot Pazarı Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail İlkhan ve Hacı Sambur’un, anlamlı hediyesiyle karşılaştı. Tebrik ziyareti esnasında kendisine hediye edilen Beytülmal anahtarına istinaden, “Eyyübiye halkının malına sahip çıkacağız. Buna göz dikenlere de müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

5 yıl boyunca kendilerine layık görülen görevi Eyyübiye halkıyla birlikte yerine getireceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” bu anlamlı hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bizler de seçim sürecince vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde Beytülmal’ın bekçisi olacağız demiştik. Allah’ın izniyle bunu da yapacağız. Eyyübiye’li hemşerilerimin kötü niyetli olmadığının bilincindeyim. Kimsenin bizden farklı taleplerde bulunacağını zannetmem. Ama olsa bile biz kim olursa olsun, ne olursa olsun buna müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195