Title of a News Article

O aracın sahipleri konuştu...

.

O aracın sahipleri konuştu...
banner206
Ankara'daki patlamayla ilgili Şanlıurfa'da gözaltına alınan araç sahibi Adul S. (70) ve eşi Seydi S.'nin (73) otomobili 3 yıl önce aldıkları ve cezaevinde yatan oğulları Ahmet S.'nin (32) avukat masraflarını kefalet bedelini ödemek için sattıkları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde oturan Adul S. (70) ve kocası Seydi S. (73) çifti, Ankara patlamasında kullanılan otomobili yaklaşık 3 yıl önce aldı. Cezaevine giren oğulları Ahmet S.'nin avukatlık ücretini ve kefalet bedelini ödeyemeyen yaşlı çift, yaklaşık 20 gün önce otomobili Şanlıurfa'da bulunan bir oto galericiye sattı. Satıştan 16 bin lirayı peşin alan çift, parayı avukata vererek çocuklarının cezaevinden çıkmasını sağladı. Adul S. adına kayıtlı otomobilin Ankara patlamasında kullanıldığını, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra öğrenen yaşlı çift, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Yaşlı çiftle birlikte cezaevinden çıkan Ahmet S. ve akrabaları olan Enver A.'nın da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Aynı operasyonda oto galericiler de gözaltına alınmıştı.

Yaşlı çiftin gelini Nuran S., arabayı kocasının cezaevinden çıkması için sattıklarını ve patlamayla alakaları olmadığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Devletin verdiği yardımlarla geçindiklerini söyleyen Nuran S., isimlerinin böyle bir şeye karışmasından büyük üzüntü duyduklarını, suçları varsa her türlü cezaya razı olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195