Title of a News Article

O askerin sevgilisi konuştu!

O askerin sevgilisi konuştu!
banner206
 Er Umut Aslan'ın cinnet getirip iki arkadaşını öldürüp intihar etmesine neden olduğu iddia edilen eski sevgilisi D.Ö. "En son 21 Eylül'de mesaj atmıştı" dedi.

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Boztepe Karakolu'nda görev yapan piyade çavuş Umut Aslan, nöbet değişimi sırasında cinnet getirip arkadaşları Kadir Yıldız ve Ramazan Yel'i tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Genelkurmay Başkanlığı ile Şanlıurfa Valiliği, olayın askerin cinnet getirmesinden kaynaklandığını duyurdu. İddiaya göre; Aslan'ın cinnet getirmesine kız arkadaşından gelen bir mesaj neden oldu. Aslan'ın cenaze töreninde konuşan yakın arkadaşı Tufan Pektaş, "Gayet neşeli bir insandı. Cinnet getirebilecek yapıya sahip bir insan değildi. Umut'un böyle bir şey yapmasına asla inanmıyoruz. Asla böyle bir şey düşünmüyoruz" dedi. Pektaş, olayın yaşandığı gün ortaya atılan "Kız arkadaşı yüzünden" iddiaları üzerine Aslan'ın şifresini bildikleri Facebook hesabını kotrol etti. Aslan'ın bir süre birlikte olduğu D.Ö.'ye mesaj attığını açıklayan Pektaş, "Kıza, Umut Aslan olarak telefon numarasını yazmasını söyledim. O da yazdı. Öldüğünden haberi bile yoktu. Olsa bir tepki verirdi" diye konuştu. Aslan'ın amcası Bülent Aslan ise olayın yaşandığı gün gazetecilere yaptığı açıklamada "Neşeli bir çocuktu. Kız arkadaşı yoktu" dedi.

 

ÖLDÜĞÜNÜ YENİ ÖĞRENDİ

SABAH işte iddialara konu olan o kıza ulaştı. Aslan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen D.Ö.'nün olaydan haberi yoktu. Aslan'ın şehit olduğu haberini telefonda öğrenen D.Ö.'nün ilk tepkisi "Şaka yapmıyorsunuz değil mi? Lütfen şaka deyin" şeklinde oldu. Daha sonra kendine gelen D.Ö., Aslan'dan 4 yıl önce ayrıldığını açıkladı. D.Ö., "Lise yıllarında yaşanmış bir şeydi. Kendisiyle en son 21 Eylül'de sosyal medya üzerinden görüştük. Haftasonu izninde bana Facebook'tan mesaj gönderip nasıl olduğumu sormuştu. Telefonla hiç görüşmedik. Zaten askerdeki biriyle nasıl görüşebilirim ki" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195