Title of a News Article

O gün tatil edilecek mi?

O gün tatil edilecek mi?
banner206

Covid 19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yasağın uygulandığı iller arasında olan Şanlıurfa'da dün itibariyle yasaklar sona erdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 13 il'e  daha giriş çıkış yasakları kaldırıldı. Bu açıklamalar öncesi muhtemel öngörülen 4 günlük sokağa çıkma yasağı olmasıydı. Alınan tedbirler sonucu Şanlıurfa ve diğer 12 şehrin giriş çıkışlarıyla birlikte 4 günlük yasakta rafa kalkmış oldu.

Şimdi ise merak edilen sorulardan birisi 19 mayıs öncesi tatil edilecek mi ?

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da tatil ve salı gününe denk geliyor. 4 günlük yasak uygulanması halinde  16-17-18 ve 19 Mayıs tarihleri hem tatil hemde yasaklı gün ilan edilecekti. Peki şimdi ne olacak, 19 Mayıs salı öncesi pazartesi günü tatil edilir mi? Yetkililer henüz bu sorunun cevabını vermiş değil. Tatil olması halinde kamu kurumlarında çalışanlar için 4 günlük yasak değil 4 günlük tatil ortaya çıkacak. 

VALİ ERİN AYDINLATTI

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası şehire giriş çıkışların serbest olmasının ardından dün gece twitter'dan açıklama da bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 4 günlük yasağın kaldırıldığı noktasında vatandaşları aydınlatmıştı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195