Title of a News Article

O Polisin ailesine kampanya başlatıldı

 O Polisin ailesine kampanya başlatıldı
banner206

ŞANLIURFA Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Gezi Parkı eylemlerine destek amacıyla Ankara’da yapılan gösteride ateşlediği tabancasıyla Ethem Sarısülük’ün ölümüne yol açan ve daha sonra Şanlıurfa'ya tayini çıkan tutuklu polis memuru Ahmet Şahbaz'ın ailesinin isteği üzerine yardım kampanyası başlatıldığını açıkladı. Yetkililer, yapılan başvuru üzerine Şahbaz ailesine destek amacıyla Şanlıurfa ve Ankara'da yardım kampanyası başlatıldığını söyledi.

Ankara’daki Gezi Parkı eylemi protestosuna katıldığı sırada polis kurşunuyla hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü personeli olarak görülen ve halen Ankara Elmadağ Cezaevi'nde bulunan polis memuru Ahmet Şahbaz için başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili olarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri açıklama yaptı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, cezaevinde yatmakta olan polis memuru Ahmet Şahbaz’ın babası Mehmet Şahbaz'ın 4 ay önce Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ile Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'ne başvurarak yardım isteğinde bulunduğunu belirtti.

Yetkililer, başvurunun ardından dava süreciyle maddi olarak yıpranan aileye destek amacıyla gönüllük esasına dayalı olarak bir defaya mahsus olmak üzere yardım kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195