Title of a News Article

Öcalan’ın defin yeri...

.

Öcalan’ın defin yeri...
banner206


Öcalan'ın Ablası Yarın Toprağa Verilecek

İmralı'da tutuklu bulunun PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın vefat eden ablası Havva Keser’in cenazesinin nerede toprağa verileceği henüz netleşmedi.

İmralı'da tutuklu bulunun PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın vefat eden ablası Havva Keser’in cenazesinin nerede toprağa verileceği henüz netleşmedi. Keser için yaşadığı Adana’nın Yakapınar Mahallesi mezarlığında mezar yeri kazılırken, Abdullah Öcalan’dan gelecek direktif doğrultusunda Keser’in Yakapınar’da mı, Şanlıurfa’da mı toprağa verileceği netleşecek. 

Öcalan ve Keser ailesine taziye için Yakapınar’a gelen Demokratik Bölgeler Partisi Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna da Keser’in nerede toprağa verileceğinin henüz netleşmediğini belirtti. Öcalan’a ve yakınlarına başsağlığı dileyen Ayna, "Vefat haberiyle çok üzüldük. Buradan bu vesileyle söyleyebileceğimiz en önemli şeyin, bir an önce başta Kobani olmak üzere, bütün Ortadoğu’da süren savaşların bitmesi, bu vesileyle ölümlerin bir an önce durması yönünde olacaktır." dedi. 

Havva Keser'in oğlu Osman Keser ise annesinin nerede toplanacağı konusunda Abdullah Öcalan'dan henüz bir talimat gelmediğini, muhtemelen yarın gelen direktif doğrultusunda cenazenin toprağa verileceğini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195