Title of a News Article

“Oğlum para için öldürülmedi”

 “Oğlum para için öldürülmedi”
banner206
Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde arkadaşıyla birlikte öldürülen motosikletçi Engin Öksüz’ün babası Hasan Öksüz, oğlunun katil zanlısının yakalanmasından dolayı buruk bir sevinç yaşadığını söyledi. Oğlunun para için öldürülmediğini belirten acılı baba Öksüz, “Yakalanan zanlının cinayeti tek başına yaptığına inanmıyorum” dedi.

Güneydoğu turuna çıkan 33 yaşındaki Engin Öksüz, arkadaşıyla birlikte temmuz ayında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde başından kurşunlanarak öldürülmüş şekilde bulunmuştu. Olayın ardından cinayeti soruşturan polis ekipleri, olayın katil zanlısını yakaladı. Gözaltına alınan zanlı suçunu itiraf ederken cinayeti para için işlediğini söyledi. Engin Öksüz’ün babası Hasan Öksüz, oğlunun katil zanlısının yakalandığını duyduğu farklı duygular hissettiğini belirterek, “Biz ne bayramımızı, ne Kadir gecemizi yaşadık. Hayatımız tamamıyla ters düz oldu. Zehir hayatı yaşadık ama ilk duyduğumda tabii ki de karamsar bekleyişten sonra sevindim. Bir nebze olsa faili yakalandığı için bir şeyler hissettim ama maalesef ki benim çocuğum geri gelmeyecek” şeklinde konuştu.

 

“EVİMİ SATAR ONA GÖNDERİRDİM”

Haberi alır almaz ifade için oğlunun eşinin Urfa’ya gittiğini söyleyen acılı baba Hasan Öksüz, “Bu olayın ne şekilde olduğunu da merak ediyorum. Sebebi ne o adamı görmek isterdim. Kalp hastası olduğum için gidemedim. Yakalanan kişi ben paraları, kıyafetleri için öldürdüğünü söylüyor ama benim çocuğumdan isteseydi zaten verirdi onları. Motorunu da verirdi. Ben evimi satar gönderirdim ona para. Onun 3 yaşında çocuğu vardı” diye konuştu.

Oğlunun hırsızlık için öldürüldüğü söylemlerini çok gerçekçi bulmadığını ifade eden baba Hasan Öksüz, zanlının söylediği ifadeleri de inandırıcı bulmadığını söyledi. Öksüz, “Bu adamın tek başına yaptığını da inanmıyorum. Kişi yada kişiler tarafından yapıldığına inanıyorum. 2 kişiye karşı 1 kişi olduğunu da inanmıyorum. Ben bunun içinde farklı şeylerin olduğuna inanıyorum. Özellikle de içinde silah varsa çok farklı şeyler olabilir” dedi.

Acılı baba, “Adaletin tecelli etmesini umuyoruz. Hak ettiği cezayı almasını istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195