Title of a News Article

Öğrenciler Karacadağ'da stres attı

.

Öğrenciler Karacadağ'da stres attı
banner206

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Karaköprü Gençlik Merkezi, YGS sınavına hazırlanan öğrencileri stres atması ve eğlenmesi için Karacadağ Kayak Merkezi'ne geziye götürdü.

Karaköprü Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin bir nebze stres atması ve eğlenmesi için Karaköprü Gençlik Merkezi ile birlikte Karaköprü Belediyesi kütüphanesine üye olan 30 öğrenciyi Siverek'teki Karacadağ Kayak Merkezi'ne götürdü. Mart ayında yapılacak YGS sınavı öncesi yoğun çalışma içerisinde olan ve sınav stresini yaşayan öğrenciler, hem sınav stresinden uzaklaşmak hem de eğlenmek amacıyla gittiği Karacadağ Kayak Merkezi'nde doyasıya eğlendi.

Birçoğu ilk defa kayak yapan öğrenciler, kayağın ve karın keyfini çıkarırken, kartopu oynadı ve halay çekti. Şanlıurfa şehir merkezi'nde çok fazla kar görmeyen öğrenciler Karacadağ'da kar üzerinde kayak yapma ve kartopu oynadıklarını ifade ederken, sınavlar yaklaştıkça stresini yoğun bir şekilde hissettiklerini, bu gezi ile bir farklılık yaşadıklarını ve bu stresi bir nebze attıklarını dile getirdiler. Öğrenciler, bu imkanları kendilerine sağlayan ve her zaman yanlarında olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi'nin öğrenciler için bu tür etkinliklere devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195