Title of a News Article

Öğrencilerden örnek davranış

Öğrencilerden örnek davranış
banner206
 Şanlıurfa Çağlayan İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Afrika'da su kuyusu açılabilmesi için bir yıl boyunca kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını bağışladı.

Öğrenciler yıl boyunca kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Afrika'ya su kuyusu açtırmak için boşalttı. Çocukların bu fedakarlıklarına okul öğretmenleri, veliler ve tüm çalışanlar katkıda bulunarak topladıkları 8.000 TL 'yi, Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şanlıurfa Şubesi yetkililerine teslim etti. Okul Müdürü Mustafa Üsküplü "Bu projelerle hem çocuklarımızın sosyal bilinçleri gelişiyor hem de paylaşmayı öğreniyorlar. Ülkemizden çok uzaklarda sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olmamız bir insanlık borcudur" dedi.

Öğrencilerin çabası karşısında duygulandığını ifade eden kimse Yok mu Derneği Şube Müdürü Fevzi Şahin, Afrika'da 300 milyon insan temiz su kullanamadığını ifade etti. Şahin, "Temiz su projesiyle bu insanların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, destekleriyle açacağımız su kuyusunun belgesini kendilerine takdim edeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195