Title of a News Article

Okul okumak için gitmişti ama...

Okul okumak için gitmişti ama...
banner206
 Yozgat Bozok Üniversitesi kampus alanında otomobilin çarptığı Urfalı öğrenci hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.30 sıralarında Bozok Üniversitesi Kampus alanından geçen şehirler arası yolda Sinan A.'nın kullandığı 66 DL 616 plakalı otomobilin çarptığı eğitim fakültesi ikinci sınıf öğrencisi İsmail Say, kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sınıf öğretmenliği bölümünde okuyan Say'ın cenazesi memleketi Şanlıurfa'ya götürülmesi için yakınlarına teslim edildi.

Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Kara, öğrencinin Hastaneye bilinci kapalı olarak getirildiğini belirterek, "Öğrencimize yeniden canlandırma yapılmış ancak hasta yanıt vermemiştir. Bunun neticesinde hasta saat 16.00 sularında hayatını kaybetmiştir. Bu durum ilgili nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na intikal ettirilmiş olup Savcı eşliğinde yapılan ayrıntılı post-mortem inceleme sonucunda tutulan raporun ardından cenaze yakınlarına teslim edilmiştir. Hayatını kaybeden öğrencimize Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ise öğrencinin hayatını kaybetmesi sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Hastanemiz tüm imkanlarını seferber etti. Bizzat Başhekimimiz ve alanında uzman doktorlarımız hastamızla yakından ilgilendi. Acil Servise ilk getirildiğinde ben de bizzat gelerek bilgi almıştım. Bu olay uzun süredir kazanın gerçekleştiği yolun kampus dışına alınmasının gerekliliğini ve verdiğimiz çabanın haklılığını ortaya çıkarmıştır. Umarız gerekli önlemlerin alınmasından sorumlu olan kurum ve kuruluşlar bu süreci daha da hızlandırır ve sonuca bir an evvel ulaşırız. Bu elim kaza sonucunda hayatını kaybeden öğrencimiz İsmail Say'a Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere üniversitemize başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

bu kaza değildir,yozgatlılar kürtleri sevmezler. orada barındırmak istemediklerine böyle kaza süsü verirler.

SIRADAKİ HABER

banner195