Title of a News Article

Okullar dezenfekte ediliyor

Okullar dezenfekte ediliyor
banner206

Şanlıurfa'da yarın yapılacak LGS öncesinde okullar dezenfekte ediliyor. Bu kapsamda Viranşehir de corona virüs tedbirleri kapsamında 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde  okullarda dezenfeksiyon çalışması tamamlandı..
Hafta sonu yapılacak Liselere Giriş Sınavı(LGS) öncesinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız veren  Viranşehir  Belediyesi bugün  birçok sınav merkezinde sterilizasyon sağladı. Viranşehir Belediyesi sağlık Müdürlüğünce dezenfeksiyon ekiplerince yapılan çalışmalarda okulların giriş kapısından, kapı kollarına, merdivenlerden korkuluklara, masa ve sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan titizlikle dezenfekte edildi. 
  İlçe merkezi ve mahallelerdeki sınav salonlarında yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları hakkında bilgi veren Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım; Viranşehir belediye başkanımız sayın Salih Ekincinin talimatıyla Sınava girecek olan öğrencilere en sağlıklı ve güvenilir ortamda sınava girmeleri için çalışma yürüttüklerini söyledi. Yıldırım "Hafta sonu tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de Liselere Giriş Sınavı yapılacak. Gençlerimize girecekleri sınavda başarılar ve sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi
Viranşehir ilçe milli eğittim müdürü İbrahim Yağan:" Viranşehir belediye başkanı sayın Salih ekinciye teşekkür ederim ilçe merkezi ve kırsalında sınava girecek tüm okullarda dezenfekte çalışmasını yaptı ve sınav günüde  sınava girecek öğlecilere ve velilere su dağıtacağını içinde ayrı ten teşekkür ederim dedi..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195