Title of a News Article

Ölmek istemiyorsan büyükşehiri ara...

Ölmek istemiyorsan büyükşehiri ara...
banner206

Şanlıurfa'da düzenlenen Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin'i konserinde izleyicilere, Netflix'te yayınlanan Squid Game dizisi ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi görevlilerince kartvizit dağıtıldı. Kartvizitin bir yüzünde oyuna davet edilen işaretlerin bulunduğu, diğer yüzünde ise Büyükşehir Belediyesi'nin telefon numaralarının da yer aldığı "Sıkıntın olduğunda başka yollar arama bizi ara" ifadesi yer aldı. Filmle çelişen bu durum herkesin yüzünde tebessüm oluşmasına neden oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Azerbaycan'ın bağımsızlık gününde Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde düzenlenen konserde Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, sahne aldı.

SQUID GAME KARVİZİTİ DAĞITILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi görevlileri, Azerin'in konserini izlemeye gelen gençlere son günlerde Netflix'te popüler olan Squid Game dizisine dikkat çekerek, yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında destek olunacağına ilişkin kartvizitler dağıttı.

SIKINTIN OLDUĞUNDA ARA

Kartvizitlerin bir yüzünde, borçlarını ödemek için sonu ölüm ile sonuçlanan oyunları oynamak zorunda kalan karakterleri konu alan ölüm- kalım oyunlarına davet eden işaret, diğer yüzünde ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin telefon numaralarının da yer aldığı "Sıkıntın olduğunda başka yollar arama bizi ara" ifadesi yer aldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnovasyon ve Girişim Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje çerçevesinde gençlere yönelik teknoloji kurslarına dikkat çekmek için dağıtıldığı kaydedilen kartvizitler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sondakika.com

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2021, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195