Title of a News Article

Önen’den Tipioğlu’na ziyaret

.

Önen’den Tipioğlu’na ziyaret
banner206

 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı’nın Sakarya Emniyet Müdürlüğüne atanması ile boşalan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne atanan Veysel Tipioğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Kısa süreliğine geldiği memleketi Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
Bir süre karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ve gündemdeki konular, Şanlıurfa’nın genel durumu ile ilgili sohbet ettikten sonra makamdan ayrılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, aile yakınlarının da ziyaret ettikten sonra tekrar Ankara’ya döndü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ise, kendisinin de Karslı olması nedeniyle bölge illerini çok iyi tanıdığını, atanmadan önce ailece Şanlıurfa’yı ziyaret etmeyi çok arzuladıklarını ancak fırsat bulamadıklarını, tayinlerinin Şanlıurfa’ya çıkmasından dolayı da çok mutlu olduklarını belirtti.
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Tipioğlu, öncelikli görevlerinin insanlarımızın mal ve can güvenliğini korumak olduğunu, kahraman millet olduğumuzu ve her konuda Emniyet mensuplarına yardımcı olmaya çalıştıklarını bilmekten de mutluluk duyduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195