Title of a News Article

Örnek davranış!

 Örnek davranış!
banner206

Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’ta bulunan Balıklıgöl sayfasının editörleri, ‘Karanlığa bir ışık sende yak’ adıyla kitap kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanan yaklaşık 500 kitap Kız Lisesi Kütüphanesi’ne bağışlandı.

UĞUR BUDAK
Facebook’ta 66 Bin civarında takipçisi bulunan Balıklıgöl sayfasının editörleri, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Son olarak Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için Balıklıgöl’de mevlit okutturan sayfa editörleri, bu kez de  ‘Karanlığa bir ışık sende yak’ adlı kitap kampanyası başlattı. Abdullah Erişen, Fırat Yavuz, İbrahim Halil Şimşek, Fatih Işıksever ve Emrah Alişanoğlu’ndan oluşan Balıklıgöl sayfası editörleri, bu kampanya çerçevesinde topladıkları yaklaşık 500 kitabı Kız Lisesi Kütüphanesine bağışladı. Hikâye, roman, ansiklopedi ve YGS’ye hazırlık kitaplarından oluşan 500 kitap, Kız Lisesi Okul Müdürü İbrahim Müjde’ye teslim edildi.

 

Şimşek; 10 Bin kitaplı kütüphane olmasını istiyoruz

Okul Müdürü Müjde, bu kitap bağışından dolayı Balıklıgöl Sayfası editörlerine teşekkür ederek, “Okulumuzda yaklaşık Bin civarında öğrencimiz var. Kütüphanemizdeki kitap sayısı çok yetersiz kalıyor. İstiyoruz ki; kız öğrencilerimiz güzel ve kültürlü yetişsinler. Bunun için kütüphanemizin zengin olması lazım. Şuanda kütüphanemizde bu bağışlanan kitaplarla birlikte 3 Bin civarında kitabımız olacak. Tabi buda yeterli değil, ben her bir öğrenciye 10 tane kitap düşmesi gerekir diye düşüyorum ve dolayısıyla Bin öğrenciye bir okulda en az 10 Bin kitaplı bir kütüphane olması gerekir. İnşallah sizin gibi duyarlı vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruşlarımızın destekleri ile bu sayıya ulaşırız” dedi.

Balıklıgöl sayfası editörlerinden Fırat Yavuz ise, devamlı olarak buna benzer etkinlikler düzenlediklerini vurgulayarak, “Bu kitapları toplayabilmek için ben ve arkadaşlarımız sürekli olarak gece gündüz demeden herkesle irtibata geçtik. Bunun neticesinde Almanya’dan, İstanbul’dan, İzmir’den ve birçok illerden kitaplar bize gönderildi. Bize bu desteği sağlayan tüm herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195