Title of a News Article

Ortak karar...

Şanlıurfa’nın tüm ilçeleri ile aynı anda kalkınması için İlçe Belediyeler ile Koordinasyonlu bir şekilde çalışmayı ilke edinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2020 hizmet planlama koordinasyon toplantılarının startını Karaköprü Belediyesi ile verdi.

Her defasında birlik ve beraberlik ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Başkan Beyazgül, koordinasyonun vatandaşa hizmetin anahtarı olduğunun gösteriyor. 
Gerek İlçe Belediyeler gerek ise Milletvekilleri ile uyum içerisinde çalışmanın şehrin geleceği için yapılacak olan projelerin en hızlı yöntemi olduğunu belirtilirken bu bağlamda Karaköprü Belediyesi ile koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Başkan Beyazgül’ün başkanlık yaptığı toplantıya, AK Parti Milletvekilli Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi üst yönetimi ile birim amirleri katıldı.

BEYAZGÜL: KOORDİNASYON TOPLANTILARIMIZIN STARTINI KARAKÖPRÜ’DE GERÇEKLEŞTİRDİK
Toplantının açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Görevi devir aldığımızdan buyana İlçe Belediye Başkanlarımızla koordinasyon içerisinde çalışarak tabiri caizse kendi evimizin içini ve nasıl olması gerektiği konusunda uzun uzun çalışmalar yaptık. Tüm ilçe Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimize ile her ay gerekli toplantılar yaparak talep ve önerileri masaya yatırdık. Bu çalışmalarımızın karşılığını ilk defa Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Şanlıurfa ziyaretinde hep birlikte gördük. Şehir bir bütündür ve bu bütünlüğün bir parçası Başkentte bir parçası da ilçelerimiz. Birlikte çalışılınca bir sonuca varılıyor bu parçalardan biri kopuk olduğunda şehir zarar görüyor. Bu toplantılarımızın amacı bir yandan Meclis Üyelerimiz bir yandan da Büyükşehir Belediyesi ile Karaköprü Belediyesi Bürokratları ilçemize ilişkin yapılması gerekenleri görüşüp bir plan ve program çerçevesinde işlemek olacaktır.  İşlerin takibi açısından hangi birim hangi birim ile çalışacak ve Ankara’da çalışma sürdürmek noktasında işleyiş yapacağız.  Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Şanlıurfa ziyaretinden sonra Eyyübiye ilçesindeki Millet Bahçesinin ihalesi yapıldı.  Bizim bürokrat arkadaşlarımız da ilçelere yönelik çalışmaları takip etmeye başladılar ve İlçe Belediyesi ile koordinasyonlu bir şekilde Ankara’daki bürokratlarımızla eşleşme sağlanarak kısa sürede etkileşim sağlandı. Bundan sonra Şanlıurfa’nın dönüşümüne ihtiyacımız var, 3 merkez ilçemizin ciddi sorunları var ve önemli ihtiyaçları var. Vatandaşlarımızın talep noktasında birçok istekleri var ve ben bu toplantılarının hayırlara vesile olacağını temenni ediyorum.  Bu gün alınan kararları bir kitapçık haline getirerek ilerleyen günlerde çalışmaların takibini yapacağız. Şanlıurfa’nın yükselmesini istemeyen belirli bir gurup var ki ne yaparlarsa yapsınlar kazanamayacaklar.  Şanlıurfa’nın gece kondu olmasına, çarpık kentleşmesine vesile olmuş bir kısım kişilerdir” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ü koordinasyonlu bir şekilde çalıştıkları için tebrik ediyorum. İnşallah bu çalışmalar neticesinde daha ileriye doğru gider” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Şehirlerin gelişimi için ortak akıl çok önemli bu yüzden Büyükşehir Belediyemiz ile ortak bir payda da buluşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195