Title of a News Article

OSM çalışanları işten çıkarıldı!

.

OSM çalışanları işten çıkarıldı!
banner206

Şanlıurfa'da, paralel yapıya finansal destek sağladığı iddia edilen ve bu yıl başında SGK anlaşma kapsamından çıkarılan özel hastane önce isim, ardından yönetim değişikliğine gitti. Yeni hastane yönetimi çok sayıda personelin işine son verdi. Bu karara tepki gösteren bir grup işçi, bugün önünde eylem yaptığı hastane yönetimini protesto etti.

2008 yılında kentte hizmete açılan özel OSM Ortadoğu Hastanesi, bu yıl başında SGK kapsamı dışında bırakıldı. Bunun üzerine hastane isim ve yönetim değişikliğine gitti. Yapılan değişikliğin ardından iş başına gelen yeni yönetim 700 çalışana iş akitlerinin sonlandırıldığını bildirmeye başladı. İşlerinin son verildiğini öğrenen sağlık çalışanları, hastane bahçesinde toplanarak karara tepki gösterdi. İşlerine son verilen personel adına konuşan Osman Çakmak, kış mevsiminde işten çıkarılarak mağdur edildiklerini söyledi ve yeniden işe alınmalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 23:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.b
S.b - 8 yıl Önce

O gariban iscilerin ahı size kalmaz....hastaneniz elinizden gittigi gibi daha nelerinizi kaybedeceksiniz ALLAH bilir....

SIRADAKİ HABER

banner195