Title of a News Article

Oto galericiler sitesi ne zaman taşınıyor?

Şanlıurfa’nın göbeğinde vakıf malı üzerinde faaliyet gösteren oto galerici esnafı da, caddeden yürümeye çalışan vatandaşta aynı sorundan dert yanıyor.

Kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren oto galericiler, hem trafik akışını zorlaştırıyor, hemde vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. 300 oto galerici esnafı elindeki mevcut araçları satmak için dükkânın önüne park edince cadde üzerindeki trafik akışı da, vatandaşın yürümesi de zorlaşıyor. Zaman zaman kazalara da neden olan bu duruma vatandaşlarda, oto galerici esnafı da tepki gösteriyor.

 

2 YIL İÇERİSİNDE TAŞINMASI PLANLANIYOR

4 yıl önce Akçakale çevre yolu güzergâhında hazine arazisi alıp yeni oto galericiler sitesinin yapımına başladıklarının altını çizen Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlardan, “Yapımına başladığımız yeni sitemizde kaba inşaat tamamlanmak üzere, diğer alt yapı, yol ve çevre düzenlenmesi için yetkililerin bize destek vermesi gerekiyor. 1-2 yıl içerisinde sitemizin yapımını tamamlayıp taşınmak istiyoruz. Burada bize de sıkıntı oluyor, yoldan geçen vatandaşlara ve araçlara da sıkıntı oluyor. 4-5 ay önce de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Karayollarına başvuru yaptık. İnşallah yeni sitemizin yol sorunu, çevre düzenlemesi ve alt yapısı da tamamlandıktan sonra bizde inşaatı bitirip yeni yerimize geçeceğiz.” Diye konuştu.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195