Title of a News Article

Özcan'dan flaş Urfaspor çağrısı

Özcan'dan flaş Urfaspor çağrısı
banner206
Şanlıurfaspor, son zamanlarda yaşadığı maddi sıkıntılar maçlara çıkmayacak hale getirdi. Pazar günü deplasmana gidecek olan Şanlıurfaspor oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçına maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmana gitmeme kararı aldı. Karar üzerine Urfalı vatandaşlardan, bürokratlardan tepki gelirken bir tepki de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’dan geldi.

Milletvekili Özcan sosyal medya ağı twitter’da paylaştığı yazıda; başta Şanlıurfa valisi olmak üzere, belediye başkanları, STK’lar, milletvekileri, İş insanları ile acilen toplanıp adımlar atmalıyız” dedi.

Vekil Özcan Paylaştığı yazıda şu ifadelere yer verdi; “Birilerinin kamuoyuna farklı açıklamalar yapıp takıma sözde sahip çıktığını söylerken eylemleriyle zarar verdiklerini müşahede etmekteyiz. Tüm siyasileri suçluyorlar. Başta Valimiz, BŞBB, ilçe BB, STK’mız, Milletvekilleri, İş İnsanlarımız acilen toplanıp belirsizliği ortadan kaldıracak adımlar atmalıyız. Yapılacakları da kamuoyuna açıklamalıyız. Herkes herkesi suçlamaktan vazgeçmeli. Şanlıurfaspor’un bu duruma düşmesinde belki de hepimizin ihmali vardır. İşi ehli ve emin ellere vermekle başlanabiliriz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 22:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195