Title of a News Article

Özcan, esnafın sorunlarını dinledi

Özcan, esnafın sorunlarını dinledi
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan Haşimiye, Yıldız Meydanı ve Akarbaşı caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi. Parti teşkilatını ziyaret etti. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBBM)’ye verilen aranın ardından Şanlıurfa’ya gelerek vatandaşlarla buluşan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan, ilk olarak Haliliye Belediyesi tarafından verilen sahur yemeğine katılmıştı. Daha sonra çarşı esnafını ziyaret eden milletvekili Özcan, “Şanlıurfa’da esnaflarımızı dolaşıyoruz, onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinliyoruz. Onlar adına sorunları iletilmesi gereken yerlere ulaştıracağız.” Dedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan daha sonra Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün makamında ziyaret ederek bazı konularda görüş alışverişinde bulundu.

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan, Ramazan ayının bereketli geçmesini de temenni etti. Bu arada milletvekili Özcan’a Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş’ta eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195