Title of a News Article

Özcan kırsalda ki çalışmalarını sürdürüyor

Özcan kırsalda ki çalışmalarını sürdürüyor
banner206
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27. Dönem Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, beraberinde bazı partililer ile birlikte kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Her gittiği kısal mahallelerde coşkuyla karşılanan AK Vekil Dr. Özcan, vatandaşlara 24 Haziran seçimleriyle ilgili açıklayıcı bilgiler verip, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye destek istiyor. AK Vekil Dr. Halil Özcan, Vatandaşlara Rabia işareti yaptırarak, toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.

İftar vaktinde gittiği ve bölge kırsal mahallelerin Muhtarlarının da hazır bulunduğu Havşanlı (köyünde) kırsalında vatandaşlarla birlikte iftar eden AK Parti Şanlıurfa milletvekili Dr. Halil Özcan, “Şu anda Havşanlı’dayız. Bütün Muhtarlarımız da burada. İftarımızı burada birlikte açtık. En önemlisi de birlik beraberlik içersinde Tamah aşiretini görmek ve AK Partiyi tam desteklemeleri bizi çok mutlu etti. Çünkü onlarda meselenin çok ileri boyutta olduğunu ve Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını anlamışlar. Bir tarafta şer odakların birleştiği, bir tarafta da AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan karşısında birleşen bir şer odağı var. Bunun bilincindeler. Kendileri AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımıza tam destek olacaklarını belirtiyorlar. 24 Haziran’da inşaallah alınan iyi bir sonuçla 1 gün sonrasında güzel bir mesaj vereceğiz hem Urfa’ya hem Türkiye’ye. Zaten Viranşehir, Ceylanpınar, Haliliye, Eyyübiye diye bir ayrım yapmıyoruz. Bunlar her zaman Vatan, millet ve bayrağın yanında olmuşlardır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195