Title of a News Article

Özcan, Payamlı bölgesinde destek istedi

.

Özcan, Payamlı bölgesinde destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 16 Nisan’sa yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan ve Payamlı bölgesi olarak tabir edilen Çalışkanlar Köyü sakinlerini ziyaret etti.

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmaları kapsamında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan gece demeden gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Önceki akşam beraberindeki Eyyübiye Belediye Başkanvekili M.İlhami Günbeği, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, İŞKUR Şanlıurfa Müdürü Sait Ardan, Belediye Meclis Üyeleri’nin yanı sıra AK Parti Eyyübiye teşkilatı ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan Payamlı bölgesindeki Çalışkanlar Köyünü ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, köy odasında köy sakinleri ile bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, beraberindekiler ile birlikte Çalışkanlar Köyü sakinleri ile bir araya gelerek 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Referandum çalışmaları kapsamında köy sakinlerinden yapılan hizmetlerin kesintisiz devamı için ve bürokraside engellerin kalkması ve yargıdaki vesayet sisteminin sona ermesi için EVET oyu vermeleri gerektiğini ifade ederek, Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile yaşanan kavgaların son bulması ve bu yaşanan kavgaların sonucu halkın ekonomik olarak bir daha etkilenmemesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin halka tarafından oylanacak olması nedeniyle 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan oylamada EVET demeleri gerektiğini ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve beraberindekiler daha sonra köy sakileri ile hatıra fotoğrafının çekmesinden sonra köyde yaşayan gençler ve çocukları ile bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan gençlerden ve çocuklardan gelen park istediği karşısında Eyyübiye Belediyesinin imkânları dâhilinde yapılacağının sözünü vermesi ile birlikte Çalışkanlar Köyünden ayrıldı.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 16:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
REHA
REHA - 7 yıl Önce

Millet REİSe oy veriyor.

SIRADAKİ HABER

banner195