Title of a News Article

Özel eğitime alındılar

 Özel eğitime alındılar
banner206

AK Parti seçim işleri başkanlığı, AK Parti Şanlıurfa İl Binasında eğitim toplantısı düzenledi.

İl Binasındaki toplantı AK Parti seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı ve 6. bölge başkanı İzmir milletvekili Hamza Dağ Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) kurulduğu günden beri yaptığı çalışmaları hakkında bilgi veren SKM Başkanı Mehmet Canpolat; “Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kurulduğumuz günden beri gece gündüz seçim çalışmaları yapıyoruz. Seçime günler kala seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcımız ve Şanlıurfa 6. Bölge başkanımız Hamza Dağ ile son değerlendirme toplantımızı yaptık. Çok verimli bir toplantı oldu. Bütün ilçe SKM’lerimizde büyük azim ve kararlılık gördüm. Cumhurbaşkanımızı seçeceğimiz bu kutsal yolculukta bu dava için canı gönülden çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Seçim çalışmaları konusunda sorumlusu olduğu illerin hepsiyle toplantılar yaptığını söyleyen Milletvekili Hamza Dağ; “Şanlıurfa’daki seçim çalışmalarımızla ilgili bu toplantıyla şimdiye kadar yapılan çalışmaları yerinden görmek ve bu çalışmalara yapabileceğimizi katkılar neyse yapabilmek için toplantılar yapıyoruz. Bu toplantıyla Şanlıurfa’daki çalışmaları yerinden gördük. Gerekli istişareleri yaptık. Verimli bir toplantı oldu ” diye konuştu.

Toplantıda, Toplantıya katılan ilçe başkanları da tek tek söz alarak ilçelerinde yaptıkları seçim çalışmalarını anlattılar.

Toplantıya 6. bölge başkanı İzmir milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Seçim işleri Başkanı Ömer Avcı, AK Parti İl SKM Başkanı Mehmet Canpolat, İlçe Başkanları, İlçe SKM Başkanları, Sonuç Alma Sistemi (SAS) görevlileri katıldı.

Yaklaşık olarak iki saat süren toplantının ardından 6. bölge başkanı Hamza Dağ Şanlıurfa’dan ayrılarak bir başka toplantı için Diyarbakır’a geçti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195