Title of a News Article

Özyavuz'dan anlamlı adım...

Özyavuz'dan anlamlı adım...
banner206

Harran Belediyesi sınır ötesi Suriye/Telabyad'a ve civar köylerine yardımları ulaştırmaya devam ediyor.
Türkiye’nin sınır güvenliği için başlatılan ve Barış Pınarı Harekâtı kapsamında PYD/PKK terör örgütünden temizlendikten sonra Harran Belediyesi ve İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Suriye’ye giden Mehmetçik ile Suriyeli vatandaşlara insani yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.
İç savaş nedeniyle milyonlarca insanın zarar gördüğü ve göç etmek zorunda kaldığı Suriye’de savaştan etkilenen vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluklar çekiyor.

Harran Belediyesi ve İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiyle ortaklaşa yürütülen yardımlar olumsuz koşullara rağmen ihtiyaç sahiplerine ivedilikle ulaştırılmaya devam ediliyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz daha önce dediğimiz gibi "Bizler her daima Devletimizin, Milletimizin, Askerimizin, Polisimizin ve Mazlum kardeşlerimizin" yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.
ugünde sınır ötesinde Suriyeli ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımızı bir bir ulaştırmanın mutluluğu içerisindeyiz. İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte yürüttüğümüz, insani yardımlarımızı Suriye/Telebyad ilçesi ve civar köylerinde bulunan, Kahraman Askerlerimize ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize Harran Belediyesi Sosyal Hizmetler Görevlisi Yusuf Samar öncülüğünde ulaştırarak ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermeye çalışıyoruz.  Allah'ın izniyle yardımlarımızı her daim göndermeye devam edeceğiz. Yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaşılmasında emeği geçen tüm görevli kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 4 yıl Önce

bu soğuk kış günlerinde savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan hayırseverlere teşekkürler peygamber efendimiz komşusu açken tok yatan bizden değildir demiştir

SIRADAKİ HABER

banner195