Title of a News Article

Özyavuz istifa etti...

 Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz partisinden istifa etti. 



İki dönemdir Harran ilçe Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Özyavuz, bugün AK Parti'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçti.
 
31 Mart seçimleri öncesi Harran ilçesinde bugün sıcak gelişmeler yaşandı.  AK Parti'den ada gösterilmeyen Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, bugün Demokrat partiye geçiş Yaptı.

Demokrat Parti Şanlıurfa il Başkanı Mustafa Polat ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törene yüzlerce Harranlı da katıldı.  Harranlılar bayrağına Vatanına aşıktır, Harran'da beka sorunu yok, dikta sorunu olduğunu ifade eden Özyavuz "Harran ilçesinde kimse huzuru bozamayacaktır. Eski yuvamız olan Demokrat partiye geçmenin mutluluğunu yaşıyorum" Dedi.

Özyavuz konuşmasında şunları ifade etti;

"İki dönem Harranlıların desteği ile belediye Başkanlığını yapıyorum. Burda hep kardeşce, birlik ve beraberlik huzur içinde bu görevimizi bugüne kadar getirdik. Malumunuz 31 Mart seçimleri öncesi ilçemiz İttifaka verildiği için partimizden ayrılıp şuan da Demokratpartiye geçiş yaptık. Hayata geçirdiğimiz projeler hizmetler var. Vatandaşların yoğun talebi üzerine aday olmamız istendi. Bizde kardeşlerimizi kırmadık, uygun gördük, harranlılar için elimizi bedenimizi koymaya hazırız" Dedi.

DP il Başkanı Mustafa Polat, ise Harran'da seçimi Mehmet Özyavuz kazanmıştır, memleketimize hayırlı olsun dedi. 

Konuşmaların ardından DP Doğu ve Güneydoğu sorumlusu Ömer Faruk Dal, Parti rozetini Özyavuz'a taktı.

Partiye geçiş rozeti takıldıktan sonra Özyavuz misafirlerini kendi evinde ağırladı. 

URFASTAR


Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195