Title of a News Article

Özyavuz kararlılığını sürdürüyor

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, "Harran'ı dünya gündemine oturtacağız" diyerek her alanda gelişim için sözünü yineledi.

Özyavuz kararlılığını sürdürüyor
banner206

(URFASTAR) Projelerin birbiri ardına hayat bulduğu ve memnuniyetin giderek arttığı Harran'da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kurumsal çalışmaları değerlendiren Başkan Özyavuz, "Vatandaş memnuniyetinin sürekliliğini sağlayarak, çalışanların birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü, şeffaflığı hesap verilebilirliği ve güveni ön plana çıkarmak temel politikamızdır" dedi.

Harran için çok önemli çalışmaları hayata geçireceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Özyavuz, "Cenab-ı Allah’ın Takdiri ve Halkımızın desteği ile bir dönemi kapatıp yeni bir dönem açtık. İnsan odaklı hizmet üreterek çağın getirdiği yenilikleri vatandaşların hizmetine sunmak ve hizmetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak Harran halkının söz sahibi olabilecekleri katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek halkımızın emrinde ve yanında olacak, Toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Çevreye duyarlı bir şekilde hizmetlerimizi gerçekleştiriyor ve En önemlisi İlçemizin tarihi değerlerini ve dokusunu koruyarak, medeniyetin Beşiği olan Harran’ımızı Türkiye’nin ve Dünya’nın gündemine oturtacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195