Title of a News Article

Özyavuz, Öğretmenleri unutmadı...

Özyavuz, Öğretmenleri unutmadı...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Özyavuz, Türk toplumunda, öğretmen hakkı, ana-baba hakkıyla bir tutulmuş ve kutsal sayılmıştır. Çünkü öğrencilerini geleceğe hazırlayan öğretmen, öğrencilerinin gözünde ana ve baba kadar değerlidir.

Ülkemizin her köşesinde büyük fedakarlıklar göstererek eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren, çocuklarımıza ve gençlerimize vatan, millet, bayrak ve cumhuriyet sevgisini veren, hak, adalet, sevgi, saygı gibi yüce değerleri davranış haline dönüştüren; gelişmeleri, yenilikleri takip edebilecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizi sadece öğretmenler gününde hatırlamak asla yeterli değildir. Onlara karşı olan sevgimizi, saygımızı, şükran ve minnet duygularımızı her zaman canlı tutmak zorunda olduğumuz unutulmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimize, hayatını kaybeden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, eğitime yıllarını vermiş emekli olan öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, bu anlamlı gün vesilesiyle 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195