Title of a News Article

Özyavuz takdiri hak etti

.

Özyavuz takdiri hak etti
banner206
 Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Suriyeli sığınmacılar için kurulan 10 bin kişi kapasiteli konteyner şehrin kurulmasında gösterdiği dayanak ve yardımlar sebebiyle Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'a onurluk verildi.

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Ülkemiz sığınan Suriyeli sığınmacılar için Harran hudutları içerisinde 310 dönüm sahaya kurulan konteyner şehirde hayat sürerken, şehrin yapımında emeği geçenler de unutulmadı.Harran Konteyner Şehiri İdaresince yaptırılan teşekkür plaketi, Harran Kaymakamı Basit Ayca tarafından Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'a verildi.

Özyavuz'a onurluk verilen buluşmada, Harran Kaymakamı Basit Ayca ile beraber Garnizon komutanı Yüzbaşı Murat Uyanık, Kamp Müdürü İbrahim Kızıl ve kamp idarecileri de bulundu . Kaymakam Basit Ayca, konteyner şehrin kurulmasında sağladığı dayanak ve yardımları sebebiyle Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'u kutlarken, kamp idarecileri de teşekkürlerini duyurdu .

SURİYELİLERE YARDIM, İNSANLIK BORCU
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, belediye olarak kısıtlı olanaklara nazaran hem Harran'ın meselelerinin çözümünde, aynı zamanda farklı müesseselerce kendilerinden destek istenilen konularda ellerinden iştirak eden çabası gösterdiklerini ifade etti . Konteyner kent için hizmetlerinin aynı ritimde devam ettiğini belirten Özyavuz, "Burada kalmakta olan Suriyeli kardeşlerimize yardımı bir insaniyet borcu olarak değerlendiriyoruz. İlçe bazındaki hizmetlerimizi de Harran'ın en ücra köşelerine kadar sürdürüyoruz. Emelimiz Harran'da girilmedik yol, yol bırakmamak ve ilçemizi çağdaş bir kent haline dönüştürmektir." diye sohbet etti .

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195