Title of a News Article

Pakdemir'li Çelik'i ziyaret etti...

Pakdemir'li Çelik'i ziyaret etti...
banner206
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli eski Bakan Faruk Çelik'î ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ilk kabinesinde Tarım ve Orman Bakanlığına getirilen Bekir Pakdemirli, ziyaretçi kabullerini yapma devam ederken, ilk ziyaretini ise GTHB ve Çalışma eski Bakanı Faruk Çelik'e yapması dikkat çekti. Bakan Pakdemirli, bugün öğlen saatlerinden sonra Çelik'in Çukurambar'da ki özel ofisine geldi. Çelik, tarafından karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Faruk Çelik'in Türk siyasetinde önemli bir isim olduğunu ifade eden Bakan Pakdemirli' Sayın Bakan faruk çelik, AkParti hükümetlerinin en fazla bakanlık yapan isimlerden birisidir. kendisinin siyasi tecrübelerinden istifade etmek isterim, güzel bir görüş alış-verişi oldu, kendisini ziyaret ettim, kabul ettikleri için teşekkür ederim' dedi. 

Yeni Bakan Bekir Pakdemir ile güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Çelik' Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'nin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.Bakanlık tecrübelerimizi kendisiyle paylaştık, karşılıklı olarak Bilgi paylaşımında bulunduk, Ülkenin Tarım ve ormancılık alanında yapılması gereken çok önemli işler var, inşallah faydalı işlere imza atarlar,kendisi tecrübeli bir isim,yeni görevinde başarılar dilerim,' açıklamasında bulundu. 

Öte yandan Bakan Pakdemirli eski Bakanlardan Veysel Eroğlu, Sami Güçlü, Mehdi Eker ve Ahmet Fakıbaba ile bir araya geldi 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195