Title of a News Article

Pamuk temsilcileri bu toplantıda buluştu

.

Pamuk temsilcileri bu toplantıda buluştu
banner206
 Şanlıurfa’da faaliyet gösteren çırçır fabrikaları temsilcileri;  Diyarbakır GAP Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü tarafından Rekabetçi Sektörler programına sunularak hibe desteği alan Pamuk Üretiminde Bölgesel Sınai İşbirliği Projesi çerçevesinde verilen;  "AB Projesi Tanıtım ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitim programında buluştu.

Şanlıurfa Hilton Otel’de düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Ticaret BorsasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Meclis Üyesi Sabri Çiçek, Genel Sekreter Mehmet Durmuş, amuk Üretiminde Bölgesel Endüstriyel İşbirliği Projesi takım lideri Mike Burchell, Projede yer alan Kilit  Uzman İlhami Birkan, Erkan Uzay ve çırçır fabrikası temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Diyarbakır GAP Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün nihai yararlanıcısı olduğu Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın da Proje ortağı olduğu Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki pamuk çırçır prese işletmelerinin rekabetinin arttırılmasının amaçlandığı  Pamuk Üretiminde Bölgesel Endüstriyel İşbirliği Projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Pamuk çırçırlarının yaygın kullanımı için altyapı standardizasyonu, kalite gelişimi ve iplik üreticileri ve pamuk çırçırcıları arasında iş ağının oluşturulmasını sağlayacak  olan projenin detayları Kilit Uzman İlhami Birkan tarafından katılımcılara aktarıldı. Birkan, katılımcılara tek balya sistemi hakkında da bilgiler verdi.

Ertan Uzay ise; katılımcılara "AB Projesi Tanıtım ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitimi kapsamında bir sunum gerçekleştirdi.

Program sonrasında katılımcılara "AB Projesi Tanıtım ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitimi aldıklarına dair sertifika verildi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195