Title of a News Article

Parklarda yaz hazırlığı başladı

Haliliye Belediyesi, yaklaşan yaz ayları öncesinde vatandaşların vakit geçirmek amacıyla kullandığı parklarda, yenileme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Parkları yaşam alanına dönüştüren Haliliye Belediyesi, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir Haliliye sunmayı amaçlıyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki parklarda birçok ekiple çalışmalarını yürütüyor. Mevsim şartlarına göre uygun çalışmaları yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, adeta parkları yeniden düzenliyor. Parklardaki aydınlatma ve süs havuzlarının bakımlarını yapan ekipler, yeni banklar, kent mobilyaları ile çöp kovalarının monte işlemlerini gerçekleştiriyor. Parklarda yapılan çim biçme ve düzenlemenin yanı sıra ekipler, ağaç dikme çalışmalarıyla da ilçeyi yeşile bürüme yolunda hummalı şekilde çalışmalarını devam ettiriyor.

Vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini her alanda en üst düzeye çıkartan Haliliye Belediyesi, park ve bahçeler konusunda da bu vizyonunu sürdürüyor. Parkları yaşam alanına dönüştürmeyi hedefleyen Haliliye Belediyesi, Ali Şelli ve Arap Hoca parklarında bulunan akvaryumlardaki balıkların da bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki parklara monte ettiği çocuk oyun gruplarıyla çocukların boş zamanlarında vakit geçirmesine fırsat oluştururken, yine parklara kurulan spor aletleriyle de vatandaşların sağlıklı şekilde spor yapmasına olanak sağlıyor. Vatandaşlar ise Haliliye Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195