Title of a News Article

Peltek ve Altun'dan Zafer Destanı mesajı

Peltek ve Altun'dan Zafer Destanı mesajı
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Peltek, mesajında şunları kaydetti: “Biz, Tük Milleti olarak bağımsızlığımıza, demokrasimize ve diğer temel ilkelerimize karşı yapılacak her türlü darbe ve girişimlerin her zaman karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Aziz milletimizin, 15 Temmuz gecesi maruz kalınan hain darbe girişimine, birlik ve beraberlikle ve canı pahasına verdiği mücadele de temel ilkelerimize sahip çıktığımızın en büyük göstergesi olarak tarihteki yerini almıştır. Umuyoruz ki, ülkemiz bundan sonraki süreçlerde darbe girişimleriyle değil, tüm alanlarda gelişme ve başarılarıyla anılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci yıl dönümünde, darbe girişimine karşı kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

---------------------

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Ahmet Altun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkılacağının dersini vermiştir.” dedi.

Başkan Ahmet Altun mesajında şunları kaydetti: “Beş yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan kalkışma, demokrasiyle cuntacıların ve millet ile küresel teröristlerin çarpıştığı hain darbe girişimidir. O gece, vatanı için hain teröristlere karşı zafer kazanmamızı sağlayan aziz milletimiz, dünyaya örnek olacak bir destan yazmış, devletimizin her kademesinde kümelenen teröristler, etkisiz hale getirilmiştir. Bugün şanlı direnişimizin beşinci yıl dönümünde, millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatan müdafaasında şahadet şerbeti içen tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hainlere karşı mücadelede yaralan tüm gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195