Title of a News Article

Pınarbaşı'ndan bayram mesajı

Pınarbaşı'ndan bayram mesajı
banner206

Şanlıurfa'nın Birecik ilçe eski Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı , kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Birecik eski Belediye Başkanı Av.Faruk Pınarbaşı, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygularını yenilemek için de önemli bir vesile olduğunu belirtti. 
Her bayram olduğu gibi bu bayramda da kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşanacağını vurgulayan Pınarbaşı’nın mesajında, “Her zamankinden daha fazla kenetlenelim. Ülkemiz insanlarının zor günlerde nasıl bir milli ruhla güçlendiğini bize komplolar hazırlayanlara gösterelim. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Her zamankinden çok daha fazla kucaklaşmaya, sarılmaya, dayanışmaya ihtiyacımız var. Bayramı bunun için bir fırsat olarak görelim. Anaların yüreği yanmasın, evlatlar öksüz, yetim kalmasın. Unutmayınız, yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır, ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Akrabalarımızla, eş ve dostlarımızla kucaklaşıp güzel bir bayram geçirelim. Bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum" 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195