Title of a News Article

Pınarbaşı, Urfalılara güven verdi

.

Pınarbaşı, Urfalılara güven verdi
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa’da farklı meslek grubunda yer alan 25 Urfalı aydından oluşan Memleket Meclisi Platformu’nun bu haftaki konuğu oldu. Müdür Pınarbaşı, burada yaptığı konuşmada, Şanlıurfa’da terör olayları ile ilgili çok yoğun önlemler aldıklarını belirterek, Şanlıurfalıların huzur içerisinde yaşayabilmeleri için emniyet olarak gece gündüz görev yaptıklarını söyledi.

Daha önce Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü’yü ağırlayan Memleket Meclisi Platformu, bu hafta da Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile bir araya geldi.

Özelikle Şanlıurfa’da terör, asayiş ve FETÖ yapılanması olaylarının ele alındığı istişare toplantısında; Müdür Pınarbaşı’na platform üyeleri tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Müdür Pınarbaşı; Urfa’da suç oranı azaldı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da, emniyet teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar ve asayiş olayları ile ilgili bilgiler verdi. Terör olayları hakkında da bilgiler veren Müdür Pınarbaşı, 2015 yılında Emniyetin yapmış olduğu sıkı çalışmalarından dolayı asayiş olaylarında bir önceki yıla göre yüzde 6 gerileme olduğunu aktardı. Pınarbaşı, Şanlıurfa’da konaklayan Suriyeli mültecilerin asayiş olaylarına fazla karışmadığını da belirtti. Şanlıurfa’da terör olayları ile ilgili çok yoğun önlemler aldıklarını da kaydeden Müdür Pınarbaşı, Şanlıurfalıların huzur içerisinde yaşayabilmeleri için emniyet olarak gece gündüz görev yaptıklarını söyledi.

Memleket Meclisi Üyeleri de, emniyetin yapmış olduğu verimli çalışmalarından dolayı Müdür Eyüp Pınarbaşı’na teşekkür etti. Toplantıda, ayrıca Şanlıurfa’da son yıllarda gençler arasında kullanımı bir hayli arttığı görülen uyuşturucu madde kullanımının sona erdirilmesi için nelerin yapılabileceği konuşuldu.

 

Memleket Meclisi’nde kimler yer alıyor?

Bir süre önce Şanlıurfa’nın sorunlarını siyasi ve bürokratlar anlatmak amacıyla kurulan Şanlıurfa’nın aydın ve kanaat önderlerinden oluşan Memleket Meclisi şu isimlerden oluyor;

Bekir Akyol (Siyasetçi), Hüseyin Aslıhan (Eğitimci), Gökhan Gökmen (İş Adamı-Kulüp Başkanı), Av. Halil Öncel, Dr. Fatih Aksoy, Sinan Satış (Eczacı), Hüseyin Güzeloğlu (İl Muhakemat Müdürü), Reşat Uzun (Gazeteci), Hikmet Başak (Kanaat Önderi), Mehmet Kuş (Kanaat Önderi), Mustafa Yavuz (Siyasetçi ve İş Adamı), Mehmet Büyükfırat (Siyasetçi-esnaf), İbrahim Halil Haktankaçmaz (Muhtarlar Dernek Başkanı), Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Reşat Toprak (İş Adamı), Şerdil Karahan (İş Adamı), Vedat Yurum (İş Adamı), Emin Yetim (İş Adamı), İbrahim Başak (Sulama Birlik Başkanı), Ömer Ağ (Eğitimci), Mehmet Özyavuz (Kanaat Önderi), Dr. Süleyman Gök, Mustafa Duranay (Emlakçı), İbrahim İletmiş (Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı-İş Adamı Meclis Başkanı), Hasan Kaya (Belediye Meclis Üyesi).

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195