Title of a News Article

Pınarbaşı’ndan mesaj…

.

Pınarbaşı’ndan mesaj…
banner206

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, yayınladığı mesajında, Türkiye’nin geleceği gençlerin yarınların teminatı olduğunu belirterek, mesajında şunları kaydetti;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüce Milletimizin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini yaktığı tarihin 97’ncı yıl dönümünü kutlamanın sevinç ve onurunu yaşıyoruz.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de çok önemlidir. Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü sosyal ve kültürel imkânlarımızı gençlerimiz için seferber ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik  ve Spor Bayramını kutluyor,  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ülkemizin düşman işgalinden kurtulmasına vesile olan, vatan için canlarını  feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyor,  milletimizin en büyük zenginliği olan gençlerimize  ve hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195