Title of a News Article

PKK'dan şok boykot çağrısı

.

PKK'dan şok boykot çağrısı
banner206
Terör örgütü liderlerinden Mustafa Karasu, Kürtlerin anadilde eğitim için bir hafta okulları boykot edilmesi çağrısı yaptı.
''Hüseyin Ali'' mahlasıyla PKK'nın yurtdışındaki yayın organı Yeni Özgür Politika da yazan PKK'nın Kandil'deki liderlerinden Mustafa Karasu, Kürtlerin anadilde eğitim için bir hafta okulları boykot edeceğini belirterek, "Okul boykotunun bir hafta yapılması iyi bir uyarıdır. Kürtler her eylemden ve her siyasi tutumdan önce bu boykotu yapmalıdırlar. Bu boykota katılmayanın bırakalım yurtseverliğinden, Kürtlüğünden bile şüphe edilmelidir." diye yazdı.

"OKULLAR BOYKOT EDİLMELİDİR"
Demokratik Toplum Kongresi'nin bir haftalık okul boykotu çağrısı yaptığını belirten Mustafa Karasu, "Biz Kürt'üz diyorlar ama çocuklarını da tıpış tıpış okula gönderiyorlar" diyerek Kürtleri eleştirdi."Okul boykotunun bir hafta yapılması iyi bir uyarıdır." diye yazan Mustafa Karasu, "Kürtler her eylemden ve her siyasi tutumdan önce bu boykotu yapmalıdırlar. Bu boykota katılmayanın bırakalım yurtseverliğinden, Kürtlüğünden bile şüphe edilmelidir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195