Title of a News Article

PKK'nın planı deşifre oldu!

PKK'nın planı deşifre oldu!
banner206
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde geçtiğimiz gün ele geçirilen patlayıcıların ardından arttırılan güvenlik önlemleri deyim yerindeyse bir katliamı daha önledi.

Viranşehir'de bir parka bomba yerleştirileceği bilgisini alan polis ekipleri, yaptıkları operasyon neticesinde HDP'li milletvekillerine yönelik yapılacak bombalı eylemi önledi. Terörle mücadele ekipleri, parka bomba yerleştirmeye çalışan 1'i yaralı 5 kişiyi yapılan operasyon sonucu kıskıvrak yakaladı. Bu arada Viranşehir'de bomba ele geçerilen parkta HDP'nin basın açıklaması yapacağı ve yakalanan PKK'lıların basın açıklaması sırasında bombayı patlatarak katliam yapmayı planladıkları öğrenildi.

 

Valilikten flaş açıklama

Öte yandan konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan basın açıklamasında; "Güvenlik güçlerine yönelik 12 Eylül 2015 günü zırhlı aracın geçişi sırasında TNT tabir edilen patlayıcı ile güçlendirilen uzaktan kumandalı bomba infilak ettirilmiştir. Söz konusu eylemde, zırhlı aracın zarar gördüğü ancak herhangi bir ölüm ya da yaralanma olayının yaşanmadığı anlaşılmıştır. Eylemi gerçekleştiren şahıslar tarafından sözde özerkliğin ilan edileceği 15 Eylül 2015 günü aynı tür eylem yapılacağı, eylemin sözde özerkliğin ilan edileceği basın açıklamasının yapılacağı alana çok yakın bir yerde planlandığı şeklinde bilgiler alınması üzerine, eylemi gerçekleştirecek örgüt mensupları keşif yaptıkları sırada, alana gelen 1'i yaralı 5 terörist güvenlik güçlerince yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan ikisinin örgüt kamplarında sabotaj eğitimi aldığı tespit edilmiştir." denildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195