Title of a News Article

Polise saldırı: 13 şehit

.

Polise saldırı: 13 şehit
banner206

Iğdır'da teröristler Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polisleri taşıyan araca saldırdı. Hain saldırıda şehit sayısı 13'e yükseldi.

Iğdır'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan polisleri götüren servis minibüsüne PKK'lı teröristler bombalı saldırıda bulundu. Hain saldırıda 13 polis şehit oldu. Yaralı polislerin de olduğu bilgisi var.

 

ACI HABER SABAH SAATLERİNDE GELDİ

Saldırı bu sabah saatlerinde Iğdır ile Aralık ilçesi arasındaki Hasanhan Köyü yakınındaki meydana geldi. PKK'lı teröristler önceden yola döşedikleri patlayıcıları polisleri taşıyan minibüs geçerken infilak ettirdi. Patlamayla birlikte savrulan minibüsteki polislerden 13'ü şehit olurken bazı polisler de yaralandı.

 

VATANDAŞ KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE AKIN ETTİ

Bu arada, Iğdır'daki izinli sağlık personeli, yaralılara müdahale için göreve çağrıldı. Çok sayıda vatandaş da kan ihtiyacı için Iğdır Devlet Hastanesi'ne geldi.

Bölgede saldırı sonrası başlatılan operasyon ve şehitler ile yaralıların tahliye edilmesi çalışmalarına devam ediliyor.

 

İÇİŞLERİ BAKANI IĞDIR'A GİDİYOR

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısı'na görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırının ardından Iğdır'a gidiyor.

Altınok, yaşanan gelişmeler hakkında yetkililerden geniş kapsamlı bilgi alarak, Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polislere ziyarette bulunacak.

 

13 GÜN ÖNCE DE SALDIRI OLMUŞTU

27 Ağustos Perşembe günü de Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polisleri taşıyan minibüse, PKK'lı teröristler tarafından çapraz ateş açılmış ve bir polis yaralanmıştı.

Minibüse eşlik eden Özel Harekat polisleri, teröristlere karşılık verince çatışma çıkmıştı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195