Title of a News Article

Polisi geçemediler!

Polisi geçemediler!
banner206

 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda Narkotik polislerince yapılan operasyonda, bir kamyona zulalanmış 512 kilo 300 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak 23 Şubat günü Sabah saatlerinde Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde yapılan operasyonda, durumundan şüphelenilen bir kamyon, Narkotik polisince takibe alındı. Polis ekipleri tarafından uygulama noktası oluşturularak çevre güvenliği alınıp, takip edilen kamyon durduruldu. Kasa kısmı boş görünümlü kamyon üzerinde yapılan detaylı incelemesinde, taban kısmına zula diye tabir edilen bir bölümün özel olarak oluşturulduğu ve bu bölümde titizlikle ambalajlanmış uyuşturucu madde olduğunu tespit eden polis ekiplerinin yaptığı detaylı arama ve incelemede, 512 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla bağlantısı bulunduğu belirtilen ve gözaltına alınan İ.D., N.C. ve İ.V. isimli şahısların, sorgulamalarının ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195