Title of a News Article

Polisler hakkında şok iddia!

Polisler hakkında şok iddia!
banner206
 ŞANLIURFA'da, polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü 60 yaşındaki Gulli Taş, kovalamacanın ardından yakalandı. Sürücü belgesinin olmadığı için kaçtığı ortaya çıkan 11 çocuk babası Gulli Taş, kesilen 1634 liralık cezanın ardından serbest bırakıldı. Ancak Taş, kovalamacanın ardından 6 polis memuru tarafından tekme- tokat dövüldüğünü iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Olay geçen cumartesi günü meydana geldi. Aşağı İçkara Mahallesi'nde oturan Gulli Taş, merkez Karaköprü İlçesi Şenevler Mahallesi'ndeki evine gitmek için 34 VA 524 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Caddede polislerin uygulama yaptığını gören Taş, ehliyeti olmadığı için paniğe kapılıp, ara yola bapıp kaçmak istedi. Polisler, Taş'ın kullandığı otomobili takibe aldı. Kısa süreli kovalamacanın ardından durduran otomobilden indirilen Gulli Taş, "Ehliyetim yoktu o yüzden kaçtım" dedi. Taş'ın iddiasına göre bir polis memuru kendisine önce tokat attı, ardından diğer 5 polis memeru da üzerine çullanıp dövdü.

Hastaneye gidip rapor alan Taş, daha sonra ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü. Taş, ifadesinin ardından 'sürücü belgesiz araç kullanma' ve 'ikazlara uymama' gerekçesiyle kesilen 1634 liralık cezanın ardından serbest bırakıldı.

'HAYATIMDA İLK KEZ DAYAK YEDİM'

Gulli Taş, başvurduğu bir avukat aracılığıyla, kendisini dövdüğünü iddia ettiği 6 polis memuru hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gururu ve hasiyetinin incindiğini söyleyen Taş, "Hayatımda şimdiye kadar kimseye bir zararım olmadı. O gün otomobille çok yakın bir yere gidecektim. Ehliyetim olmadığı için polisi görünce korkup kaçtım. Sonra beni yakaladılar. Tekme- tokat dövmeye başladılar. Maddi durumum da iyi değil. Ehliyetim olmadığı için bana cezamı kessinler, neden beni bu yaşta dövdüler? Ben hayatımda ilk kez dayak yedim" dedi.

Öte yandan iddialarla ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün de inceleme başlattığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195