Title of a News Article

Prof. Dr. Güzey'den kutlama...

.

Prof. Dr. Güzey'den kutlama...
banner206
 Özel Ruha Academia Hastanesi Başhekimi  Prof. Dr. Mustafa Güzey, Şanlıurfalıların Kurban Bayramını kutladı.

Kurban Bayramı için bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Mustafa Güzey, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu söyledi.

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir” diyen Güzey, şunları kaydetti;

“Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Hemşerilerimizle birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195