Title of a News Article

Ramazan Başak'tan flaş açıklama

Ramazan Başak'tan flaş açıklama
banner206

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak’tan flaş referandum açıklaması.

Tarihi 16 Nisan günü yapılan referandumun ardından alınan sonuçlardan sonra yazılı bir açıklama yapan Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, çıkan sonucun Şanlıurfa’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulunarak, bu sonuçtan sonra ülkemizin, yarınlarının aydınlık olacağını söyledi.

Genel Başkan Ramazan Başak, yurt genelinde sandık başına giderek seçmenin çoğunun oyunu EVET’ten yana kullanarak ülkenin menfaatini düşünmesi, bir kez daha güçlü bir ülke olduğumuzu göstermiştir. Türk’ün Kürdün, Laz’ın Çerkez’in Alevi’nin birlik ve beraberliğinin daim olacağı bir sonuç alınmıştır. Başkanlık sistemi ile birlikte Türkiye artık daha güçlü adımlar atacaktır. Yeni sistemle birlikte ülkenin kalkınması daha hızlı adımlarla olacaktır…

Urfa, Erdoğan’ı bağrına bastı

11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yılı kutlamaları gününde Şanlıurfalılarla kucaklaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada on binlerce insanla buluştu.

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, Urfalı hemşerilerine teşekkürlerini ileterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göğsünü kabartmıştır dedi. 16 Nisan günü sandık başına giderek Türkiye sıralamasında yüzde 71 gibi bir EVET desteği veren Urfalı hemşerilerime minnettarım ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş Rıza
vatandaş Rıza - 7 yıl Önce

Urfanin gelmiş geçmiş tek vekili bir Urfali olarak gurur duyuyorum ulusal medyada Urfanin yüz akı oluyordu

Ahmet
Ahmet - 7 yıl Önce

Iyi bir gelecek için mutlu yarınlar için hayırlı o ve uğurlu olsun

SIRADAKİ HABER

banner195