Title of a News Article

Ramazan Sokağı doldu taştı‏

Ramazan Sokağı doldu taştı‏
banner206

 Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen ve her gece farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı, dün akşam da doldu taştı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından oynanan Orta Oyunu, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

11 Ayın sultanı Ramazan’ın 4. Gecesinin yaşandığı Şanlıurfa’da, Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Sokağı’nda farklı etkinlikle yapılmaya devam ediyor. Dini etkinliklerin yanı sıra çocuklara yönelik yapılan faaliyetlerde de gösteriler planlayan Eyyübiye Belediyesi, bu akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından Ramazan Sokağı’nda toplanan yaklaşık beş bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Yönetmenliğini Hasan Ocakoğlu’nun yaptığı ‘Mahallede Şenlik Var’ orta oyununun sergilendiği Ramazan Sokağı’nda, binlerce kişi, gece yarısına kadar eğlenme imkanı buldu. Oynanan oyun sonrası Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Mehmet Elgün ve Meclis Üyesi Hasan Batan, yönetmen Hasan Ocakoğlu ve oyuncularına birer armağan takdim ettiler.

‘Mahallede Şenlik Var’ orta oyununun yönetmeni Hasan Ocakoğlu, Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci ve yardımcılarına böyle bir gece düzenlendikleri için kendilerine teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195