Title of a News Article

Sade: Bu hesap da tutmayacak

.

Sade: Bu hesap da tutmayacak
banner206

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, “Darbeye karşı duran sivil halktan, sivilleri katlederek intikam alma gayretindeler. Türkiye’nin önlemeyen yükselişi karşısında adeta kuduruyorlar. Zaman uyanık olma ve birlikte hareket etme zamanı” dedi.

15 Temmuz işgal girişimi sonrası ağır darbe alan terör örgütlerinin eylemlerini toplu katliamlarla sürdürmesine bir tepki de TÜMSİAD’dan geldi. Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, değişik maskelerle karşımıza çıkan ve ülkemizi bölmekten başka amaç tanımayan bu yapılanmalara karşı uyanık olmamız gerektiğini vurguladı.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sade, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

 “Son günlerce yaşanan katliamlar göstermiştir ki; Terörün nereden geldiği ve teröristin adının ne olduğu önemli değildir. Hangi isme sahip olursa olsun amaçlarının aynı olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. 12 yaşındaki çocuğu beline bomba bağlayarak canavarlaştıran mantığın, ülkemizi bölmek ve yok etmek için yapamayacağı bir şey yoktur. Fetö’nün bıraktığı yerden alarak eylemlerini sivil katliamlarla devam ettiren terör örgütleri aslında bize hepsinin taşeron olduğunu ve aynı amaca hizmet ettiğini anlatmaktadır. Darbeye karşı duran sivil halktan, sivilleri katlederek intikam alma gayretindeler. Birbirlerinin devamı olduğunu ve aynı kirli elin tezgâhları olduğunu söylemektedir. Nasıl ki küfür tek milletse, terör de ayrı isimler tarafından icra edilen ancak tek elden yönetilen bir olaydır. Figüranı ayrı olsa da amacı aynıdır.

Etnik kökeni milliyeti ne olursa olsun, zorda kalan her millet yüzünü ülkemize çevirmekte ve bizden medet ummaktadır. Ülke ve Millet olarak dünyada başı sıkışan herkesin yanında olan ve yardımına koşan bir tavrımız var. Mazlumların sığınacağı başka devlet ve başka millet yok.. Bu duruşumuz ve tavrımız mazlumların kanından beslenen hainleri rahatsız etmektedir. Türkiye’nin önlemeyen yükselişi karşısında adeta kuduruyorlar. Kim bilir kaç defa küllerinden doğmuş bir medeniyetin mirasçıları olarak, bu sefer bizi küllendirmelerine müsaade etmeyeceğiz.

15 Temmuz’da Başkomutanımızın talimatıyla meydanlarda demokrasi mücadelesi verdik. Şimdi yine Başkomutanımızın talimatıyla içimizdeki hainleri ve hıyanet hesaplarını bertaraf etmek için görevimizin başındayız. Zaman uyanık olma ve birlikte hareket etme zamanıdır. Fikri ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı konuşacağımız zaman değildir. Terörün hesaplarını birlik olarak ve birlikte hareket ederek bozacağız. Türkiye’nin bu şanlı yükselişinden ve bağımsızlığından rahatsız olanları da, rahatsız etmeye devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195