Title of a News Article

Şafak vaktinde hizmet...

.

Şafak vaktinde hizmet...
banner206

 Haliliye Belediyesi, ülkelerindeki çatışma ortamından Suruç'a gelerek Yatılı Bölge Okulu'na yerleşen Suriyeli misafirlerin sabah ve akşam yemeği ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Suruç Yatılı Bölge Okulu'na yerleştirilen Suriyeli misafirleri ziyaretinin ardından yaptıkları yemek dağıtımına devam ediyorlar.Haliliye Belediyesi olarak okulda kalan Suriyelilerin sabah ve akşam yemeklerini karşılayan Başkan Demirkol, Suriyelilerin sıkıntılarına ortak olduklarını söyledi. Suriyeliler misafirlere kendi elleriyle yemek ikram eden Başkan Fevzi Demirkol, belediye olarak misafirleri aç bırakmayacaklarını söyledi. Başkan yardımcısı Osman Uludağ ve meclis üyeleri ile birlikte Suruç ilçesine tüm iş makineleri ve ekipleri günderen Demirkol, ilçenin temizliğinide yürüttü.

'Biz bölgede din, dil, ırk, renk, mezhebi ne olursa olsun bütün insanların barış içinde yaşamasını diliyoruz' diyen Başkan Demirkol, "bugün ideoloji günü değil, insanlara yardım elini uzatma günüdür" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195