Title of a News Article

Sağanak yağış geliyor

 Sağanak yağış geliyor
banner206

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların Trabzon, Rize, Artvin, Bitlis, Hakkari, Şırnak ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, güney kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Marmara, Ege ve Akdeniz'de 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, batıda kuzey ve batı, doğu bölgeler ile zamanla Marmara ve Batı Karadeniz'de güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 12

İstanbul: Parçalı bulutlu 13

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 20

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı 21

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kıyı ilçeleri dışında il genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Samsun: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı 14

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışların sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor) 12

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı 5

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195